Založ si blog

Vakcína je sloboda! Vakcína je mimoriadne účinná! Vakcína je vysoko bezpečná! Dajte sa urýchlene zaočkovať!

Upozorňujem, že nikoho o ničom nepresviedčam. Ak chcete, dajte sa zaočkovať, ale nenúťte aj ostatných… Aj tak zrejme, aj po tomto upozornení, budem určitou skupinou ľudí označený za nevzdelaného dezoláta. Čo na tom, že čítam hlavnoprúdové (mainstreamové) i alternatívne médiá. Prečítam si Denník N, rovnako ako aj Hlavný denník a poctivo si informácie overujem a selektujem fakty od zjavných falošných správ, šíriacich fanatickú proočkovaciu alebo protiočkovaciu propagandu. Neverím predsa našim štyrom vybratým, podplateným, všade protežovaným odborníkom, tak som jednoducho primitív. Veď predsa vakcína je sloboda! Vakcína je mimoriadne účinná! Vakcína je vysoko bezpečná! Dajte sa urýchlene zaočkovať! Preto je dnes vo Veľkej Británii, ktorá má druhý najväčší počet zaočkovaných v rámci celej Európy (zaočkovaných 80 % populácie, z toho 58,2 % úplne), najvyšší denný prírastok nových prípadov nákazy koronavírusom od februára tohto roku. Preto sa v tomto štáte posúva termín ďalšieho uvoľňovania protipandemických opatrení. Preto cynicky nepriznávame všetky úmrtia v súvislosti s očkovaním.

 

Realita z Veľkej Británie ukazuje, že vakcína okrem toho, že je nebezpečná, je aj neúčinná. Naša vláda preto obyvateľom Slovenska radí: „Dajte sa čo najskôr zaočkovať…“

 

Príklad z Veľkej Británie nám naznačuje, že vakcíny nezabezpečujú potrebnú ochranu proti koronavírusu (účinok je zrejme len pri základných, menej infekčných variantoch tejto choroby, aj to je do istej miery otázne) a nie sú vysoko bezpečné, práve naopak zdajú sa byť veľmi rizikovými, hlavne pre mladšiu vekovú kategóriu a špeciálne pre mladé ženy, ktoré užívajú antikoncepciu. Mnohí politici toto nepriznajú. Namiesto toho situáciu s variantom delta použili ako ďalší marketingový nástroj na podporu očkovania! Pretože, vraj, vakcína samozrejme zaberá aj na tento variant, ale až jej druhá dávka. S vysokou pravdepodobnosťou sa nakoniec „poctivým“ výskumom zistí, že v skutočnosti je účinná až tretia, štvrtá, piata,…. sedemstoštyridsiataprvá dávka vakcíny. Dokonca sa tu začína z vládnych kruhov, už aj oficiálne blúzniť o povinnom očkovaní, ako o náhrade za dlhodobo plánované pseudodobrovoľné očkovanie (s rovnakým princípom ako pri pseudodobrovoľnom testovaní/skríningu). Rovnako zaznievajú reči, že 60 % zaočkovaných nepostačí pre zastavenie nákazy, ale bude potrebné zaočkovať 70 %, 80 %, 90 % alebo dokonca 100 % obyvateľov (Jožko možno navrhne až 170 % zaočkovanosť). Presne toto dnes hlásajú, namiesto toho aby ľuďom povedali, že sa celý ten čas, spolu so spomínanými štyrmi podplatenými odborníkmi a ďalšími fanatickými podporovateľmi očkovania, mýlili a vakcína je v skutočnosti neúčinná a zdravie ohrozujúca a snažili sa znížiť nákazu inými spôsobmi. Medzi ktoré patrí zavretie hraníc, zavedenie tvrdého lockdownu, povinnej a poctivo kontrolovanej karantény pre nakazených a ľudí, s ktorými títo nakazení prišli do kontaktu, podpora vývoja reálne fungujúcich a skutočne bezpečných liekov proti koronavírusu, a možno aj podpora snahy o objavenie bezpečnejšej vakcíny, hmm vlastne toto asi nie, to škrtám, pretože aj pri vakcíne, ktorá bude zdanlivo skutočne bezpečná a účinná, sa môžu nežiaduce účinky prejaviť až po rokoch. Čiže síce nebudú takmer žiadne vedľajšie účinky vakcíny, nikto po vakcinácii nezomrie, ani nebude mať závažné celoživotné zdravotné ťažkosti, ale potom zrazu z ničoho nič zomrie o rok, dva,… A možno nepomôže nič. Pretože aj u krajín, ktoré s koronavírusom úspešne bojovali, neskôr začal dramaticky narastať počet prípadov. A niektoré z tejto ligy úspešných vzdorovali koronavírusu vďaka prísnym opatreniam, iné zase dosiahli nízku nákazu napriek tomu, že nezaviedli takmer žiadne protikoronavírusové kroky. Úspech zrejme prináša hlavne nízka hustota zaľudnenia v rámci konkrétnych krajín, čiže, že krajina má obrovskú rozlohu, ale len niekoľko stotisíc alebo niekoľko miliónov obyvateľov. Zaujímavosťou je, že sa koronavírus zatiaľ vo veľkom nerozšíril v Afrike, kde je nízka hygiena, poslabšie opatrenia a dosť veľa obyvateľov na km ². Že dosť veľa, veľmi veľa. Veď ide o druhý najľudnatejší svetadiel.

Upresnenie: V predchádzajúcom článku o očkovaní, pod názvom: Ešte viac nenávidím EÚ (https://filmstudio.blog.pravda.sk/2021/01/19/este-viac-nenavidim-eu/), som uviedol, že kvôli dovolenke sa zrejme budem musieť dať zaočkovať a že na následky očkovania nakoniec možno aj zomriem, kvôli EÚ a našej vláde. Lebo Covid pasy. Hrozilo, že bez očkovania sa nebude dať cestovať. Potom som sa potešil, že cestovať do iných krajín sa bude môcť aj s negatívnym testom, prípadne po prekonaní koronavírusu. Tak, že okej, idem, aj bez zaočkovania. A začal som rozmýšľať, že dobre, vyjde mi negatívny test, ale to neznamená, že sa v danej krajine nemôžem nakaziť, preto budem prezrievavo navrhovať na dovolenku krajinu, v ktorej bude vysoký počet zaočkovaných, keďže predtým som bol v tom, že vakcína účinkuje, napriek tomu, že má v najhoršom prípade vedľajší účinok smrť. Myslel som si tiež, že zaočkovaní už nie sú prenášačmi vírusu. Po dôkladnom zvážení, nakoniec na dovolenku, ako jediný z rodiny nepôjdem. A po návrate ostatných členov rodiny z dovolenky, sa zavriem niekde do karantény, nech ma náhodou nenakazia, aj keď ma s vysokou pravdepodobnosťou kvôli tomu označia za psychicky narušeného človeka, ktorý je vo všetkom až prehnane opatrný… Čiže, ja som zodpovedný. Otázkou je, či sú zodpovední aj tí, ktorí nútia iných aby boli zodpovední, čiže, aby sa dali očkovať, čo je podľa ich názoru hlavným prejavom zodpovednosti.

Poznámka: Obrázok zverejnený na Facebookovej stránke K a K štúdia uvádza, že vo Veľkej Británii bolo v čase jeho zverejnenia, teda vo štvrtok 17. júna 2021, zaočkovaných 62 % obyvateľstva (z toho 45 % úplne). Iný zdroj ale tvrdí, že v tomto štáte bola k tomuto dátumu zaočkovanosť už na úrovni 80 % (obe dávky dostalo 58,2 % ľudí). Tu na blogu K a K štúdia, je už obrázok s druhým údajom.

Čoskoro bude zverejnený komplexný článok K a K štúdia o očkovaní proti koronavírusu. Ak nezasiahne demokratická cenzúra. Pretože aj keď sa väčšina ľudí hlási ku slobode prejavu, táto väčšina často rovnako tak volá po vymazávaní názorov s ktorými nesúhlasí, prípadne, ak je to možné, sama odstraňuje pre ňu nevhodné názory. V skutočnosti teda ide o prejav selektívnej slobody prejavu.

Chcete mať informácie o nových článkoch K a K štúdia ako prví?

Pridajte sa na Facebook stránku K a K štúdia.

Dopravné značky na Slovensku už majú byť aj v maďarčine. Koľko nás to bude stáť? „Iba“ 1 milión eur? Alebo viac?

12.09.2021

Na Slovensku sa chystajú veľké novinky! Dopravné značky, konkrétne nazývané šípové smerníky, patriace do skupiny orientačných značiek a označujúce miesto a smer odbočenia k vyznačeným cieľom, už po novom majú byť uvedené aj v jazyku národnostných menšín. Áno, áno! Ešte viac maďarských nápisov na slovenských cestách, ešte viac! Matica slovenská mlčí. [...]

Slovensko postúpilo do štvrťfinále na majstrovstvách sveta v hokeji. Zhodnotenie, pseudovlastenci, reakcie politikov. Neuveríte, čo na to povedal Matovič

02.06.2021

Tak, 21. mája 2021 sa začali tohoročné majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. To ste netušili, že nie? Po pandemickej prestávke v roku 2020 a posledných majstrovstvách v roku 2019, ktoré sa odohrali na Slovensku a na ktorých náš štát obhájil svoje už tradičné 9. miesto, čo asi nie je nič moc, ale aj tak lepšie, ako obhajovať nejaké 14. miesto, (pesimista sa hrá na [...]

Barbora Brhlová – normálne dievča, žiadna namyslená pipina

01.02.2021

Barbora Brhlová, včera zverejnila na svojom Facebooku video. Hovorí v ňom, že je dcéra Petra Brhela, nie toho veľkého podnikateľa, ale jeho brata. Že pre mnohých je vinná už len preto, ako sa volá. Jej otec Peter Brhel je podľa jej slov obvinený z toho, že údajne pred piatimi rokmi zobral úplatok 10 000 eur, nie milión eur, ako písali niektorí novinári. Hovorí o tom [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

kakstudio

www.facebook.com/pages/K-a-K-… filmstudio.blog.pravda.sk filmstudio.webgarden.cz www.enigma.sk/profil/kakstudio K a K štúdio vzniklo v roku 2006. V prvopočiatkoch sa venovalo natáčaniu amatérskych filmov, od roku 2009 pôsobí aktívne už len na internete. Činnosťou je písanie komentárov/kritík k slovenským filmom, seriálom, ale aj kritík z iných oblastí života. Sporadicky sa zaoberá prinášaním rozhovorov a promo akcií. Z dielne K a K štúdia je taktiež humorný seriál: Všetko je problémom, ktorý ma ambíciu vyjsť aj knižne. Domovskou stránkou K a K štúdia, je od roku 2007 web stránka: filmstudio.webgarden.cz. Okrem toho pôsobí aj na: enigme, facebooku a od 5.2.2013 aj na blogu: filmstudio.blog.pravda.sk/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 328656x
Priemerná čítanosť článkov: 5666x

Autor blogu

Kategórie