Založ si blog

10 najväčších „výhod“ 10. ročného členstva/utrpenia v EÚ

Dnes, 1. mája 2014, „oslavujeme“ 10. výročie nášho vstupu do EÚ. V médiách k tomuto (ne)slávnemu výročiu už dlhšiu dobu beží masívna propaganda, ktorá vysvetľuje, aké „úžasné výhody“ nám prinieslo členstvo v tejto inštitúcii… Je to ale pravda?! Prečítajte si šokujúco pravdivý a spravodlivo kritický článok, ktorý prináša prehľad 10 najväčších „výhod“, ktoré nám prinieslo 10 ročné členstvo/utrpenie v Európskej únii. Keďže už máme to výročie….

1. Sme Európania, až potom Slováci

EÚ razí filozofiu stierania národných identít. Globalizačný plán EÚ nás učí, že sme v prvom rade Európania, až potom Slováci. Do tejto kategórie patrí aj nápad, aby sa na potravinách neuvádzala krajina pôvodu – teda nie „Made in Slovakia“, ale len „Made in EÚ“. Spotrebiteľ by tak už vôbec nerozoznal kvalitné domáce výrobky od odpadu zo zahraničia.

Budúcnosť patrí spojeným štátom európskym. Štáty sa premenujú na okrsky (napr. nebudeme Slovensko, ale Okrsok 3, Česko bude Okrsok 4,..). Národné vlády sa zrušia, o všetkom bude rozhodovať bruselská supervláda. V úradnom styku sa zavedie spoločný európsky jazyk, národné jazyky budú utláčané do úzadia, až nakoniec úplne zaniknú.

O fakte, že sme už skôr Európania ako Slováci svedčia aj ohromné oslavy, reklamy a záujem médií ohľadom 10. výročia SR v EÚ (http://filmstudio.blog.pravda.sk/2014/04/30/nahodni-okoloiduci-alebo-zaplateni-komparzisti-podvod-pri-masivnej-eu-propagande-v-najcitanejsom-slovenskom-denniku/).

Oslavy 20. Výročia SR, boli komorné, bez prítomnosti verejnosti a bez medializácie…

2. Kvalita a čerstvosť v obchodoch

Konečne sme domáce potraviny takmer úplne vyradili z trhu, a teraz môžeme kupovať kvalitné a čerstvé produkty zo zahraničia! Veru, veru – kvalita a čerstvosť – hlásia veľké cudzinecké hypermarkety. A Slovák sa teší, on totiž obľubuje dobrodružné kulinárstvo, keď v produkte nájde kúsok skla, klinca, jed na potkany, posypovú soľ, antibiotiká a iné „dobroty“. Šťastní sú aj v zahraničí. Veď nebyť nás, kam by dávali ten odpad, ktorý inde nechcú? Museli by ho vyhodiť a to by bola škoda.

 

článok 28.4.2014

 

Kvalita a čerstvosť!

 

3. USA náš vzor

Našli sme vzor hodný nasledovania – USA! EÚ sa stavia do roly otroka a s iskričkami v očiach a láskou v srdci hľadí na svoj idol –  na nadriadené, úžasne úžasné Spojené štáty americké. A snaží sa byť ako oni, tí za tou „veľkou mlákou“. Však aj vlajka Európskej únie je urobená podľa vzoru USA. Hviezdičky musia byť! Podobne chceme urobiť aj už spomínané Spojené štáty európske.

USA sa pcháme do… (no, nebudeme predsa vulgárni) a Rusov nenávidíme. No a čo, že nás oslobodili, keď sme boli v najhoršom (pre porovnanie, USA brali 2. svetovú vojnu len ako bomba kšeft a možnosť, ako super zarobiť na predaji zbraní, jednej aj druhej strane).

Hopkáme Gangnam style, selfieujeme sa jak v Hollywoode, tancujeme „Happy“, ako zmyslov zbavení… Ktovie, možno do budúcnosti zavedieme aj zjednodušené podmienky na držbu zbraní, aby sme aj u nás zažili streľby v školách a povolíme užívanie „ľahších“ drog, ako v USA.

….Inak všetci viete, kto sú vlastne Američania. Sú to Európania, ktorí sa po objavení nového kontinentu presťahovali. A povedzme si otvorene – na americký kontinent sa nesťahovala európska inteligencia, ale európski vrahovia, devianti, záškodníci, zlodejíčkovia,.. Česť výnimkám.

 

článok 21.8.013 2

 

Wííí lááááv Amééééérikááá!

 

4. Totálna strata suverenity

Konečne. Konečne sa o nič nemusíme starať. Všetko za nás vybavia milí poslanci z Bruselu. Národné vlády už dnes plnia úlohu len akejsi bábky. Štáty síce navonok slobodne prijímajú zákony, ktoré chcú, ale ak by prijali niečo, čo sa Únii nebude páčiť, nasledovať budú pokuty.

Nová forma demokracie sa prejavuje tak, že dáme vám možnosť hlasovať na národnej úrovni, ale musíte hlasovať tak, aby bol výsledok taký, aký chceme my. Pamätáte sa na Euroval? Vtedy sa tiež mohli slobodne vyjadriť všetky krajiny eurozóny. Íri boli proti. A tak sa usporiadalo referendum. Výsledok – ľudia odmietli Euroval. A tak sa v referendách pokračovalo dovtedy, kým výsledok nevyšiel: „Áno, sme za Euroval.“ …Keď sme už pri referendách, aj vám sa zdá čudné, že všetky referendá na Slovensku mali nízku účasť a ani jedno jediné referendum, okrem toho o vstupe do EÚ, teda nebolo platné? Pri referende pri vstupe do EÚ bola zrazu potrebná účasť a vyše 92% hlasujúcich sa vyjadrilo za vstup do tejto inštitúcie. Vyzerá to podozrivo….

5. (Ilúzia menom) Eurofondy

Únia nám pomáha v rozvoji, ako sa len dá. Na eurofondy nám vyčlenili fúru peňazí. Čo na tom, že sme z toho vyčerpali len 20%, 30%. A to z toho dôvodu, že pravidlá boli naschvál určené tak, aby sme dokázali vyčerpať len tých 20%, 30%. Pekelný plán. Ľudia si budú myslieť: „Ojojój, tak to dobrá únia, pomáha nám.“ Pritom je dosť možné, že keď zrátame dokopy členské v EÚ, ktoré platíme a pokuty, ktoré nám Únia naparuje za kadejaké somarinky, dostaneme vyššiu sumu, ako ku nám prúdi z EÚ fondov.

Druhá strana veci je, že na čo sa tie peniaze z eurofondov používajú. Na vynovenie námestí, na moderné, predražené lavičky, na rozhľadne postavené na rovine, z ktorých sa ponúka famózny výhľad na rušnú ulicu plnú aút a kamiónov. Ale aj tak lepšie ako v Česku, kde postavili rozhľadnu s výhľadom na hnoj… Peniaze putujú aj na iné úplné absurdity.

Tak napríklad grécki farmári dostali finančnú podporu z európskych fondov na reklamnú kampaň zameranú na zemiakovú osvetu vo Švédsku – cieľom bolo zoznámiť Švédov so zemiakmi vypestovanými v Grécku….

V spoločnosti sa vytvára ilúzia, že bez EÚ fondov by sme boli stratení (nanešťastie aj za pomoci premiéra, ktorý sa vyjadril, že bez eurofondov by sme neprežili, pretože až takmer 80% že všetkých verejných investícií na u nás je financovaných z fondov EÚ. (http://www.webnoviny.sk/slovensko/clanok/817491-bez-eurofondov-by-slovensko-neprezilo-mysli-si-robert-fico/). Ako sme potom mohli žiť v období, keď sme nemali eurofondy? A ako budeme žiť v budúcnosti, keď eurofondy pre nás skončia? Lebo aj tie sú obmedzené len na určitý čas… A tu sa opäť vraciame k tomu, že na eurofondoch skôr prerobíme, ako zarobíme. Pretože príde čas, keď Slovensko už nebude mať možnosť čerpať peniaze z týchto EÚ fondov, ale za členstvo v únii budeme platiť donekonečna…

Slovami premiéra to teda znamená, že keď skončia eurofondy, tak skončí aj Slovensko? 

 

článok e. rozhladne

Rozhľadňa s výhľadom na rušnú ulicu… Na podvodné projekty putuje z eurofondov ročne 400 miliónov až 5 miliárd €.

(Analytik sa vyjadril, že rozhľadne by sme dokázali postaviť aj bez eurofondov /samozrejme nie takéto nepodarky vystavané na rovine/… Čo v podstate tvrdím aj ja…)

ZDROJ: http://zivot.azet.sk/clanok/13625/blamaz-z-rozhladni-za-desattisice-eur-nikam-nedovidite.html

 článok proti e. ide to aj bez

Bez eurofondov vznikajú často zmysluplnejšie projekty…

ZDROJ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=773341546009697&set=a.773341509343034.1073741838.591856477491539&type=1&theater

——–

Ak si chcete medzi prvými prečítať zvyšných 5 „výhod“, ktoré nám prinieslo 10. ročné členstvo v EÚ, sledujte tento blog alebo Facebook stránku K a K štúdia. (2. časť článku bude zverejnená už čoskoro – v rozmedzí 1-3 dní). 

https://www.facebook.com/pages/K-a-K-%C5%A1t%C3%BAdio/125108480868174

K a K PROMO 014 BLOG

 

——-

VYSVETLENIE: K a K štúdio píše šokujúco pravdivé a spravodlivé kritické články, v rámci ktorých môže dôjsť aj ku kritike určitých predstaviteľov národov. Nikdy sa však nejedná o kritizovanie celého národa ako takého. Ide o oprávnené kritizovanie predmetných organizácií, konkrétnych osôb, skupín osôb, ľudských vlastností alebo vlastností národov. K a K štúdio nikdy nijakým spôsobom nehaní, ani neznevažuje žiadny národ, ani jeho občanov…

 

 

Dopravné značky na Slovensku už majú byť aj v maďarčine. Koľko nás to bude stáť? „Iba“ 1 milión eur? Alebo viac?

12.09.2021

Na Slovensku sa chystajú veľké novinky! Dopravné značky, konkrétne nazývané šípové smerníky, patriace do skupiny orientačných značiek a označujúce miesto a smer odbočenia k vyznačeným cieľom, už po novom majú byť uvedené aj v jazyku národnostných menšín. Áno, áno! Ešte viac maďarských nápisov na slovenských cestách, ešte viac! Matica slovenská mlčí. [...]

Vakcína je sloboda! Vakcína je mimoriadne účinná! Vakcína je vysoko bezpečná! Dajte sa urýchlene zaočkovať!

20.06.2021

Upozorňujem, že nikoho o ničom nepresviedčam. Ak chcete, dajte sa zaočkovať, ale nenúťte aj ostatných… Aj tak zrejme, aj po tomto upozornení, budem určitou skupinou ľudí označený za nevzdelaného dezoláta. Čo na tom, že čítam hlavnoprúdové (mainstreamové) i alternatívne médiá. Prečítam si Denník N, rovnako ako aj Hlavný denník a poctivo si informácie overujem [...]

Slovensko postúpilo do štvrťfinále na majstrovstvách sveta v hokeji. Zhodnotenie, pseudovlastenci, reakcie politikov. Neuveríte, čo na to povedal Matovič

02.06.2021

Tak, 21. mája 2021 sa začali tohoročné majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. To ste netušili, že nie? Po pandemickej prestávke v roku 2020 a posledných majstrovstvách v roku 2019, ktoré sa odohrali na Slovensku a na ktorých náš štát obhájil svoje už tradičné 9. miesto, čo asi nie je nič moc, ale aj tak lepšie, ako obhajovať nejaké 14. miesto, (pesimista sa hrá na [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

kakstudio

www.facebook.com/pages/K-a-K-… filmstudio.blog.pravda.sk filmstudio.webgarden.cz www.enigma.sk/profil/kakstudio K a K štúdio vzniklo v roku 2006. V prvopočiatkoch sa venovalo natáčaniu amatérskych filmov, od roku 2009 pôsobí aktívne už len na internete. Činnosťou je písanie komentárov/kritík k slovenským filmom, seriálom, ale aj kritík z iných oblastí života. Sporadicky sa zaoberá prinášaním rozhovorov a promo akcií. Z dielne K a K štúdia je taktiež humorný seriál: Všetko je problémom, ktorý ma ambíciu vyjsť aj knižne. Domovskou stránkou K a K štúdia, je od roku 2007 web stránka: filmstudio.webgarden.cz. Okrem toho pôsobí aj na: enigme, facebooku a od 5.2.2013 aj na blogu: filmstudio.blog.pravda.sk/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 328619x
Priemerná čítanosť článkov: 5666x

Autor blogu

Kategórie