Založ si blog

Slovensko, čo ťa čaká? Vojna alebo otrokárstvo.

Budúcnosť nášho štátu nevyzerá ružovo… Teraz sa všetky fanúšičky Barbie a ružovej farby rozplakali 😀 „Prečo toľko pesimizmu, však možno prídu lepšie časy!“ poviete si. Preto, lebo všetko čím sme sa v minulosti hrdili, sme už dávno rozkradli alebo predali. Dnes tu nájdeme zdevastované poľnohospodárstvo, sprivatizované výrobné podniky, vodárne, plynárne. Nájdeme tu veľké hypermarkety plné zahraničných šmejdov, Tatry, ktoré sa zmenili na stavenisko a ktoré prekypujú všadeprítomnými prázdnymi lanovkami – pomaly už nie je kde stavať – preto sa plánuje zonácia Tatier, ktorá povolí stavby aj tam, kde boli doteraz zakázané (do budúcna sa plánuje s podvŕtaním celých Vysokých Tatier – mal by tadiaľ viesť tunel). Určite sa príde aj s návrhom, zrútiť Gerlachovský štít – pretože je príliš vysoký a ťažko dostupný. A na jeho mieste postaviť zjazdovku, reštauráciu a lanovky. Celú túto mega akciu budú naživo prinášať všetky naše televízie a ohromení diváci budú s nemým úžasom pozerať, ako Gerlach padá… A následne tlieskať novému lyžiarskemu stredisku, ktoré sa tam vybuduje… Nejednému pamätníkovi zaplesá srdce radosťou. „Konečne tú skalu zničili… Celý život mi len clonila výhľad!“ povie postarší obyvateľ Tatier. …Prečo napríklad aj vo Vysokých Tatrách nemôže podnikať štát, ale finančná skupina? Bolo by to omnoho viac výhodné.

 

Ak bude treba, zrúti sa aj Gerlachovský štít... Čo si finančné skupiny zaumienia, to aj dosiahnu...

Ak bude treba, zrúti sa aj Gerlachovský štít… Čo si finančné skupiny zaumienia, to aj dosiahnu…

 

V hlave mi vŕta aj ďalšia vec. Prečo sme neodkúpili naspäť SPP? Bola na to jedinečná možnosť. Vláda tvrdila, že by daný podiel odkúpili s radosťou, ale, že na to nie sú peniaze. O pár mesiacov neskôr, sa už začalo rozprávať o olympiáde s Poľskom. Na to sa už milióniky našli. A len na porovnanie:

– odkup akcií SPP od súkromníka: návratnosť pár rokov

– usporiadanie olympiády s Poľskom: návratnosť nulová, strata, Tatry ešte viac zruinované, po olympiáde prázdne hypermoderné štadióny,…

Prečo sa na olympiádu rovnaká suma našla a na odkup SPP, nie? No lebo o odkup SPP mala záujem finančná skupina – tak im to bolo treba pustiť. A pri organizovaní olympiády bude treba postaviť nové športové haly, lanovky, zjazdovky,… A toto všetko chce stavať finančná skupina – teda musíme ísť do kandidatúry o olympiádu, aby finančná skupina mala zákazku.

Posledný tromf, ktorý nám ostal v rukách, je naša voda. Aj keď vodárne aj minerálne pramene sú už predané. Slovensko je druhou krajinou na svete s najväčšou zásobou pitnej vody. Čoskoro bude voda vzácnejšia ako ropa. Slovensko má teda poriadne bohatstvo. Dalo by sa tomu tešiť, ale… Čo bude s tou vodou? EÚ chce, aby sme sa jej vzdali, záujem majú aj iné krajiny, na čele s USA. Čo nás teda čaká? Buď vojna, alebo otrokárstvo. Vojna vtedy, keď nebudeme chcieť predať. Nájde sa nejaká dobrá zámienka, nabehnú tu vojačikovia a ako sa s obľubou hovorí, našu armádu premôžu aj čiapkami… A „bude vymaľované“.

Krajina bude zničená. Povedané americkou rečou – bude zachránená od zlého. USA sa budú chváliť celému svetu, ako nám pomohli, ako zvrhli diktatúru alebo čo ja viem čo si vymyslia… A pritom odvedú pohľad nevšímavých a médiami zaslepených ľudí od hlavnej príčiny vojny – od získania slovenských zásob pitnej vody.

Tejto možnosti sa my ale pravdepodobne nemusíme báť. Ako poznám našich predstaviteľov, vodu predáme za dve koruny a budeme sa tváriť, aký bomba kšeft sme spravili… A potom sa budeme čudovať, že nám vodička akosi zdražela (napr. o 400% ako v inej krajine, ktorá ju už predala). Vtedajší premiér nás ale ubezpečí, že to nič, že zdražovanie vody je celosvetový trend a vstup strategického investora (tak sa novodobo nazýva privatizácia), tomu nie je na vine.

Najhoršie na tom je, že sa nič nezmení, ani keď o tejto situácii napíšem 1542 článkov. Voda sa predá a basta. Ľudia znovu nič nezmôžu…

 

Obraz slovenskej budúcnosti...

Obraz slovenskej budúcnosti…

Dopravné značky na Slovensku už majú byť aj v maďarčine. Koľko nás to bude stáť? „Iba“ 1 milión eur? Alebo viac?

12.09.2021

Na Slovensku sa chystajú veľké novinky! Dopravné značky, konkrétne nazývané šípové smerníky, patriace do skupiny orientačných značiek a označujúce miesto a smer odbočenia k vyznačeným cieľom, už po novom majú byť uvedené aj v jazyku národnostných menšín. Áno, áno! Ešte viac maďarských nápisov na slovenských cestách, ešte viac! Matica slovenská mlčí. [...]

Vakcína je sloboda! Vakcína je mimoriadne účinná! Vakcína je vysoko bezpečná! Dajte sa urýchlene zaočkovať!

20.06.2021

Upozorňujem, že nikoho o ničom nepresviedčam. Ak chcete, dajte sa zaočkovať, ale nenúťte aj ostatných… Aj tak zrejme, aj po tomto upozornení, budem určitou skupinou ľudí označený za nevzdelaného dezoláta. Čo na tom, že čítam hlavnoprúdové (mainstreamové) i alternatívne médiá. Prečítam si Denník N, rovnako ako aj Hlavný denník a poctivo si informácie overujem [...]

Slovensko postúpilo do štvrťfinále na majstrovstvách sveta v hokeji. Zhodnotenie, pseudovlastenci, reakcie politikov. Neuveríte, čo na to povedal Matovič

02.06.2021

Tak, 21. mája 2021 sa začali tohoročné majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji. To ste netušili, že nie? Po pandemickej prestávke v roku 2020 a posledných majstrovstvách v roku 2019, ktoré sa odohrali na Slovensku a na ktorých náš štát obhájil svoje už tradičné 9. miesto, čo asi nie je nič moc, ale aj tak lepšie, ako obhajovať nejaké 14. miesto, (pesimista sa hrá na [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

kakstudio

www.facebook.com/pages/K-a-K-… filmstudio.blog.pravda.sk filmstudio.webgarden.cz www.enigma.sk/profil/kakstudio K a K štúdio vzniklo v roku 2006. V prvopočiatkoch sa venovalo natáčaniu amatérskych filmov, od roku 2009 pôsobí aktívne už len na internete. Činnosťou je písanie komentárov/kritík k slovenským filmom, seriálom, ale aj kritík z iných oblastí života. Sporadicky sa zaoberá prinášaním rozhovorov a promo akcií. Z dielne K a K štúdia je taktiež humorný seriál: Všetko je problémom, ktorý ma ambíciu vyjsť aj knižne. Domovskou stránkou K a K štúdia, je od roku 2007 web stránka: filmstudio.webgarden.cz. Okrem toho pôsobí aj na: enigme, facebooku a od 5.2.2013 aj na blogu: filmstudio.blog.pravda.sk/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 58
Celková čítanosť: 330209x
Priemerná čítanosť článkov: 5693x

Autor blogu

Kategórie