Ešte viac nenávidím EÚ

19. januára 2021, kakstudio, Nezaradené

Nenávidím EÚ, pretože, aj keď oficiálna propaganda tvrdí, že ide o spoločenstvo rovnoprávnych štátov, v skutočnosti v nej dva štáty – Nemecko a Francúzsko ovládajú všetkých ostatných. Ale veď, eurofondy! Tie sú predsa dobré, no nie, veď nám pomáhajú. No nie. Eurofondy sú totiž podvod! Do rozpočtu EÚ platí každý štát, vrátane Slovenska členské. Takže eurofondy si z časti platíme aj my sami. Nehovoriac už o tom, že eurofondové peniaze nemôžeme použiť na veci, na ktoré by sme chceli, ale na veci, ktoré nám prikáže samotná EÚ. Je to ako keby si malý chlapček pýtal od svojej mamky 1 euro na čokoládovú zmrzlinu a ona by mu povedala, že mu dá 2 eurá, ale nemôže si kúpiť čokoládovú, ale dvojitú jahodovo čučoriedkovú. (Viac o pravej tvári EÚ v týchto článkoch: https://filmstudio.blog.pravda.sk/2018/11/30/slovenski-odporcovia-komunizmu-tlieskaju-europskej-unii/, https://filmstudio.blog.pravda.sk/2016/06/23/iluzia-neexistujucej-alternativy-zostan-v-eu-inak-skapes-najvyssi-cas-na-brexit-a-slovexit/, https://filmstudio.blog.pravda.sk/2014/05/01/10-najvacsich-vyhod-10-rocneho-clenstvautrpenia-v-eu/, https://filmstudio.blog.pravda.sk/2014/06/05/10-najvacsich-vyhod-10-rocneho-clenstvautrpenia-v-eu-2-cast/)

EÚ nenávidím už dlhodobo, ale v súčasnosti moja nenávisť k tejto inštitúcii rastie. Dôvodom je „skvelý nápad“, že ľudia, ktorí budú chcieť cestovať do zahraničia budú musieť byť povinne očkovaní proti koronavírusu.

(ZDROJ: https://www.ta3.com/clanok/1200695/ockovaci-preukaz-vam-ma-otvorit-dvere-bude-temou-summitu-eu.html, https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ockovani-koronavirus-prukaz-cestovani-hranice-pas.A201119_124306_domaci_vank) Aha, takže aj ja, ako odporca (povinného) očkovania a človek čo „odpadáva“ už pri odbere krvi sa budem musieť dať zaočkovať proti tejto chorobe. Pretože rodina chce ísť v lete na dovolenku k moru. Skvelé. Lenže je tu aj možnosť, že očkovanie sa nevyhne ani domasedom. Náš pán premiér totiž pre Slovensko objednal 18 miliónov vakcín! (ZDROJ: https://www.ta3.com/clanok/1199606/ockuju-na-styroch-miestach-vakcinu-dostanu-stovky-zdravotnikov.html) Nech počítam, ako počítam, nejak mi to nevychádza. Na Slovensku predsa žije 5,4 milióna ľudí (približne 1 milión detí pod 18 rokov sa očkovať nebude). A pritom aby bola zabezpečená ochrana celého štátu pred koronavírusom, stačí, aby bolo zaočkovaných 65% populácie. To máme cca 3 500 000 ľudí. (ZDROJ: Štatistický úrad Slovenskej republiky) Na očkovanie takéhoto počtu ľudí potrebujeme nie 18 miliónov, ale len 7 miliónov vakcín (2 dávky vakcíny pre každého). Chystá sa tu zrejme pod rúškom dobrovoľnosti, podobne ako to bolo v prípade „dobrovoľného testovania“ „megaspoľahlivými“ antigénovými testami, ktorého 2. séria príde už čoskoro (kto sa teší?) povinné očkovanie. Ale aj tak… Čo s tými zvyšnými vakcínami? Budú sa konať veľké očkovacie orgie pre podporovateľov vakcinácie, na ktorých budú všetci závislí každý mesiac pravidelne očkovaní?

Očkovacie orgie (ZDROJ OBRÁZKOV: https://www.boredpanda.com/)

 

Na záver treba dodať, že nie som žiadny hoaxár, keďže neverím všetkému čo napíšu alternatívne médiá. Napríklad taký čip vo vakcínach je zrejme hlúposť. Rovnako však neverím ani všetkým správam publikovaných v médiách hlavného prúdu. Chcem byť informovaný a čítam Hlavné správy rovnako ako aj Denník N. Tak čo teda… Budem sa zrejme musieť dať zaočkovať. Kvôli EÚ. A možno na následky očkovania zomriem. Kvôli EÚ.

(ZDROJE:  https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-covid-19-umrti-lekar-vakcina-ockovani-pfizer.A210113_221858_zahranicni_mkop,

https://www.startitup.sk/europska-krajina-hlasi-umrtie-cloveka-zaockovaneho-vakcinou-proti-covid-19/, https://nypost.com/2021/01/15/23-die-in-norway-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine/)

 

Cynická proočkovacia EÚ

 

Chcete mať informácie o nových článkoch K a K štúdia ako prví?

Pridajte sa na Facebook stránku K a K štúdia